ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Πόσο κοστίζει η παράδοση των προϊόντων της ιστοσελίδας ozon.gr

Όλα τα προϊόντα που προσφέρει η ιστοσελίδα Ozon.gr μπορούν να παραδοθούν οπουδήποτε στη χώρα, στην τιμή των 2,5 EUR. Για παραγγελίες αξίας άνω των 35 ευρώ, τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Σε περίπτωση μη παραλαβής εμπορευμάτων περισσότερο από μία φορά, ο χρήστης πληρώνει όλα τα έξοδα μεταφοράς με κούριερ για μελλοντικές παραγγελίες, η τιμή των οποίων καθορίζεται από την Ozon.gr στην πλατφόρμα Ozon.gr και παρέχεται ως προκαταρκτική ενημέρωση.

Η τιμή μεταφοράς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως ο φόρτος εργασίας των ταχυμεταφορών, η συγκεκριμένη εποχή του χρόνου και η πληρότητα της αποθήκης μας, αλλά προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στους πελάτες μας και πάντα προσφέρουμε δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω του ποσού των 35 ευρώ.

Εξαίρεση αποτελούν τα ογκώδη προϊόντα (π.χ. καρέκλες, θρανία, κούνιες, παιδικά κρεβάτια), για τα οποία υπάρχει υποχρεωτική χρέωση. Αυτή η χρέωση αναγράφεται πάντα στη σελίδα του προϊόντος κάτω από τις πληροφορίες διαθεσιμότητας ή πριν να κάνετε μια παραγγελία στον ιστότοπο.

Θέλω να παραγγείλω από την Ozon.gr. Πόσο καιρό θα πάρει για να παραλάβω την αποστολή;

Οι παραγγελίες παραδίδονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων σε απόθεμα (εάν υπάρχουν στην αποθήκη), τον τρόπο παράδοσης και τον χρόνο εγγραφής τους στο σύστημά μας. Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία μπορείτε να δείτε ποιος είναι ο χρόνος παράδοσής της. Αφού σας στείλουμε την παραγγελία, θα λάβετε ένα email με μια ειδοποίηση που θα επιβεβαιώνει την ημέρα παράδοσης.

Ο κανονικός χρόνος παράδοσης για προϊόντα σε απόθεμα είναι:

  • Ζώνη 1 - Ηπειρωτικό τμήμα - 3-4 εργάσιμες ημέρες
  • Ζώνη 2 - Νησιωτικό τμήμα και απομακρυσμένες περιοχές - 4-7 εργάσιμες ημέρες

Διεύθυνση για την παραλαβή της παραγγελίας

Στο τέλος της παραγγελίας μπορείτε να ορίσετε τη διεύθυνσή σας - κανονική παράδοση με κούριερ, υπό τους όρους που περιγράφονται παραπάνω.

Μπορώ να πληρώσω σε μετρητά στον κούριερ κατά την παράδοση της παραγγελίας;

Ναι, η παραγγελία μπορεί να εξοφληθεί σε μετρητά κατά την παράδοση στον κούριερ. Κατά την υποβολή παραγγελίας στον ιστότοπο, επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής: "Κατά την παράδοση".

Σε περίπτωση λανθασμένων ή ανακριβών πληροφοριών που παρέχονται από τον Χρήστη σχετικά με τη διεύθυνση παράδοσης, με αποτέλεσμα η παραγγελία να σταλεί σε λάθος διεύθυνση, η τιμή της υπηρεσίας κούριερ για την επαναποστολή της παραγγελίας επιβαρύνει τον Χρήστη.

Τα έξοδα κούριερ για την παράδοση των παραγγελιών σε εμπόρους/νομικά πρόσωπα επιβαρύνουν τον παραλήπτη και η τιμή τους καθορίζεται ανάλογα με τον όγκο και το βάρος του δέματος.